Fiksu Firma.

Fiksu Firma on tietopankki yrittäjille ja yrityksille. Haluan auttaa sinua, loistava yrittäjä, jaksamaan ja menestymään ja jotta sinulla olisi muutakin elämää kuin työ.

Intohimoni on tutkia, kokeilla, selvittää ja ottaa käytäntöön tietotekniikka- ja talousvinkkejä, joilla sinä ja minä sekä yrityksemme pärjäämme paremmin.

Kaikkea ei tarvitse tehdä niin kuin aina ennenkin – voi tehdä myös Fiksummin.

Kuka?

Olen Tatu Vanhanen – isä, aviomies ja yrittäjä. Olen tehnyt kaikenlaisia tietotekniikkahommia parinkymmen vuoden ajan, joista viimeiset vuodet yrittäjänä. Olen yrittänyt jatkuvasti pysyä kärryillä teknologia-, talous- ja verotusasioista, jotta yritykseni ja minä voisimme paremmin.

Miksi Fiksu Firma?

Yrittäjänä oleminen ei ole helppoa. Vastuita ja velvollisuuksia on paljon, samoin kuin veroja, maksuja ja muita kuluja. Toisaalta taas turvaa ei ole hääppöisesti, rahaa ei tule jos ei ole myyntiäkään. Miten tästä kaikesta selviää? Miten pitää huolta siitä että leivän päällä on voita, pysyy terveenä ja on muutakin elämää kuin työ? Näihin kysymyksiin olen vuosien kuluessa etsinyt vastauksia, voisi sanoa jopa intohimoisesti.

Perustin tämän verkkopalvelun, koska haluan jakaa näitä tietoja ja oivalluksiani myös sinulle.

Mitä?

Tältä sivustolta löytyy talous- ja tietotekniikkatietoa yrityksen arjen helpottamiseksi, talouden hoitamiseksi ja toiminnan kehittämiseksi.