Apua yrittäjän ahdistukseen

Yrittäjä, sinulla ei ole helppoa. Tiedän sen yrittäjänä varsin hyvin ja omakohtaisesti. Vastuita ja velvollisuuksia on paljon, samoin kuin veroja, maksuja ja muita kuluja. Toisaalta taas turvaa ei ole hääppöisesti, rahaa ei tule jos ei ole myyntiäkään. Miten tästä kaikesta selviää? Miten pitää huolta siitä että leivän päällä on voita, pysyy terveenä ja on muutakin elämää kuin työ?

Minun intohimonani on etsiä näihin kysymyksiin vastauksia ja jakaa vinkkejä muillekin. Jos haluat apua ja vinkkejä yrittäjäelämääsi, niin laita sähköpostiosoitteesi alle ja liity Fiksun Firman sähköpostilistalle. Lähetän sinulle uudet artikkelit ja muita vinkkejä sähköpostiisi aina heti tuoreeltaan.

Kukaan ei halua roskapostia, enkä minäkään sellaista lähetä. Kun julkaisen uuden artikkelin, lähetän siitä sinulle sähköpostia. Saatan joskus lähettää sinulle myös jonkun vinkin mikä tulee mieleeni. Saatan myös joskus lähettää sinulle tietoa jostakin myytävästä tuotteestani, mutta vain sillä ajatuksella että siitäkin voi olla sinulle hyötyä.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, paina ”Kyllä, haluan mukaan!”-nappia ja tule mukaan vähentämään ahdistustasi:

Käsittelemme tietojasi tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaisesti.